Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Αμαλιάδα: Φρικιαστική καταγγελία για την 24χρονη - «Έστελνε φωτογραφίες με το παιδί μου νεκρό»


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα με κοινό παρονομαστή σε όλες τις περιπτώσεις την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου.

Όπως κατήγγειλε στο Star η μητέρα βρέφους που «έσβησε» το 2021 παρουσία της 24χρονης σήμερα Ειρήνης, «εκείνη έστελνε φωτογραφίες με το νεκρό μωρό μου στη μητέρα της». Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές με τον εισαγγελέα να έχει ζητήσει διερεύνηση της υπόθεσης.

Η Κατερίνα, όπως ονομάζεται η μητέρα που έχασε το παιδί της στην Κάτω Αχαΐα το 2021, η οποία έχασε και αυτή το παιδί της το 2021, έχει προχωρήσει σε απίστευτες καταγγελίες. Κι αυτό γιατί τότε το φρόντιζε για λίγες ώρες η 24χρονη.

Η μητέρα δήλωσε πως η 24χρονη «επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε πως την κατηγορώ ευθέως ότι αυτή σκότωσε το παιδί μου. Εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο, έχω όμως υποψίες», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχε δημιουργηθεί στο παιδί μου πρόβλημα, απώλεια συνείδησης μας είχαν πει οι γιατροί. Είχαμε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα πεντακάθαρα, το είχαν κρατήσει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ήταν όλα φυσιολογικά. Βγήκαμε από το νοσοκομείο γιατί ήταν καλά στην υγεία του το μωρό.

Μετά από κάποιες μέρες ζήτησα να μου κρατήσει το μωρό η Ειρήνη για να βγω έξω, εκείνη δέχθηκε και μετά από κάποιες ώρες πήρε ένα κοντινό μας πρόσωπο τηλέφωνο και του είπε πως το μωρό πέθανε. Το πρόσωπο πήρε εμένα τηλέφωνο και με ενημέρωσε με κλάματα πως το μωρό όπως του είπε η Ειρήνη έχει πεθάνει».

«Έλεγαν πως το κλάμα και οι φωνές στην κηδεία του παιδιού μου ήταν από τύψεις»

Στη συνέχεια, η μητέρα που έχασε το μωρό της το 2021, μιλώντας στον ΑΝΤ21 εξήγησε πως όταν έμαθε και για τα άλλα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν το επόμενο χρονικό διάστημα άρχισαν να της μπαίνουν υποψίες και να σκέφτεται πως «δεν είναι τυχαίο»:

«Έτρεξα στο νοσοκομείο και εκεί μου είπαν πως κάνουν προσπάθειες να το επαναφέρουν. Δεν έδειξε πως μπορούσε να κάνει τέτοιο πράγμα η Ειρήνη. Στην κηδεία πολλοί είπαν πως: το κλάμα και οι φωνές που έβγαλε η Ειρήνη ήταν από τύψεις.

Μόλις έμαθα για τον θάνατο και άλλου βρέφους μου μπήκαν υποψίες και ψάχνω να βρω τις αιτίες του θανάτου του παιδιού μου. Δεν είναι τυχαίοι τέσσερις θάνατοι στα χέρια της Ειρήνης».

Το χρονικό των νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα

Το 2021 η 24χρονη σήμερα Ειρήνη πρόσεχε το παιδί μιας φίλης της στην Κάτω Αχαΐα. Το έξι μηνών βρέφος έχασε ξαφνικά τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η παραμικρή υποψία για εγκληματική ενέργεια.

Το 2022 άφησε την τελευταία του πνοή το παιδί της 24χρονης σήμερα Ειρήνης. Ήταν μόλις 19 ημερών και έσβησε μέσα στο σπίτι.

Το 2023 πεθαίνει άλλο παιδί της, ένα βρέφος μόλις 2 μηνών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Τον Αύγουστο του 2024 πεθαίνει το παιδί μιας φίλης της, που εκείνη την ημέρα πρόσεχε η 24χρονη. Σε αυτή την περίπτωση, η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη, ωστόσο αναμένονται οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές.

Η 24χρονη αρνείται ότι ευθύνεται για τους θανάτους των μωρών, ενώ η μητέρα του τέταρτου νεκρού μωρού και φίλη της, είπε πως, «επικοινώνησε χθες μαζί μου και με ρώτησε γιατί την κατηγορώ για τον θάνατο του μωρού μου; Είπα ότι εγώ δεν είπα τίποτα, το μόνο που είπα είναι ότι έχω υποψίες και ψάχνω να δω γιατί πέθανε το μωρό μου», ενώ ξεκαθάρισε πως είχε κάνει όλες τις εξετάσεις όταν πέθανε το μωρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News