Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Κατάληψη στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας (ΦΩΤΟ)


Υπό κατάληψη τελεί σήμερα Δευτέρα το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τα λειτουργικά κενά που τους στερούν ώρες μαθημάτων, αλλά και για την αυστηροποίηση τόσο του ποινολογίου όσο και των απουσιών.

Στο σημείο υπάρχει διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.

3 σχόλια:

  1. Καλέ τι παιδιά διαβαστερα με δίψα για μάθηση που δεν θέλουν να χάσουν λεπτό μαθήματος; αντε τραβήξτε κανένα αυτί οι γονείς και χώστε τα στην τάξη. Αιτήματα να ειχαμε να λεγαμε. Δευτέρα βαρέθηκαν και είπαν να παίξουν λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι μωρέ Νοέμβρη μήνα και να μιλάνε για κενά τα παλιόπαιδα. Μόνο αυτό; Μέσα με το νόμο περί τετιμποϊσμου.

      Διαγραφή
    2. Άντε τραβά στη δουλειά σου πρωί πρωί ρε θείο που έγινες και παιδονομος.Δεν έχεις οικογένεια να θρέψει;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News