Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Τραγωδία: Ένας νεκρός και 2 τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνική Οδό


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ενός τροχαίου που σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής (25.10.2024) λίγο έξω από τα Γιάννενα.

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο και ένα τζιπ, κάτω από αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το epirustvnews, στο ένα όχημα επέβαιναν 2 νεαρά άτομα που διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με ελαφρά τραύματα, ενώ στο άλλο μόνον ο οδηγός, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που βρισκόταν στην περιοχή που έγινε το τροχαίο έτρεξε για να βοηθήσει.

Ένας από τους πολίτες έκανε ΚΑΡΠΑ στον οδηγό, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, δυστυχώς, όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν αργά.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News