Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου σε ηλικία 44 ετών


Σε ηλικία μόλις 44 ετών έφυγε σήμερα (4.10.2024) από τη ζωή ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου από την Καλαμάτα, έπειτα από γενναία μάχη για την υγεία του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας από την Καλαμάτα αποτέλεσε την τρίτη γενιά στην εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή από τα αγαπημένα προϊόντα Kalamata Papadimitriou και με σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο του ελαιόλαδου, του βαλσάμικου ξiδιού, της μουστάρδας και άλλων προϊόντων τροφίμων, έχοντας αφήσει τα χρόνια της ενασχόλησής τη σφραγίδα του στην εταιρεία με τις καινοτομίες που είχε εισάγει.

Ηταν παντρεμένος με την Σεβαστή Σκούλικα και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 π.μ. στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News