Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τα 4 ζώδια που ευνοεί «σκανδαλωδώς» το σύμπαν - Είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα


Η Τρίτη είναι μια μέρα σημαντική και γεμάτη ευλογίες από το σύμπαν.  Στις 22 Οκτωβρίου, τέσσερα ζώδια θα ανοίξουν την αγκαλιά τους και θα υποδεχτούν ό,τι καλό έχει να τους προσφέρει το σύμπαν.

Δεν είναι μια συνηθισμένη Τρίτη για τα τέσσερα αυτά ζώδια – αυτό είναι σίγουρο. Ο ρόλος που παίζει το τρίγωνο του Ερμή στον Κρόνο, είναι καθοριστικός.

Ο Ερμής στον Κρόνο, μας δείχνει ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε παλιές καταστάσεις, κάτι που είναι αναγκαίο για χάρη της υγείας μας.

Το τρίγωνο του Ερμή στον Κρόνο είναι οιωνός και μας θυμίζει την πρόοδο που έχουμε κάνει και πως ποτέ δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω.

Η Τρίτη φέρνει μηνύματα για τέσσερα ζώδια και το αποτέλεσμα είναι η πρόοδος, η εξέλιξη στην καριέρα και η βεβαιότητα για τον εαυτό τους. Είστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα.

Τα 4 ζώδια που ευνοεί «σκανδαλωδώς» το σύμπαν

Δίδυμος

Ανάλογα με τη διάθεσή σας σήμερα, Δίδυμοι, είτε θα λάβετε εύσημα για όλα τα σπουδαία πράγματα που σας συμβαίνουν, είτε θα δώσετε τα εύσημα στο σύμπαν καθώς φαίνεται να σας κατακλύζει τις ευλογίες, αυτό είναι σίγουρο.

Λόγω του τριγώνου του Ερμή με τον Κρόνο, θα είστε σε θέση να δείτε απευθείας τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν και να τα αναδιαμορφώσετε ως χρήσιμες λύσεις στο παρόν.

Αυτό είναι ένα τεράστιο δώρο για εσάς, και ίσως να αρχίσετε να αναρωτιέστε αν όλα αυτά τα “καλά πράγματα” οφείλονται στις προσπάθειές σας.

Λοιπόν, πρόκειται για το τέλειο παράδειγμα του πώς το σύμπαν μας συναντά στα μισά του δρόμου, αλλά χρειάζεται δράση και από τις δύο πλευρές.

Με άλλα λόγια, ναι, όντως είχατε καλή τύχη, αλλά αυτή η τύχη στη συνέχεια αξιοποιήθηκε από το σύμπαν και έγινε ακόμα καλύτερη. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου,  φέρνει την ελπίδα πίσω στην ήδη ελπιδοφόρα ζωή σας.

Ζυγός

Καθώς περνάτε την τελευταία σας μέρα στην περίοδο του Ζυγού, διαπιστώνετε ότι όλα όσα έχετε κάνει τον τελευταίο μήνα, σας έχουν βοηθήσει να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι θα ξεπεράσετε.

Είστε ισχυροί αυτές τις μέρες, Ζυγοί, και με το τρίγωνο του Ερμή στον Κρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας.

Θα αισθανθείτε ότι το σύμπαν συνωμοτεί για να σας φέρει όλα όσα θέλετε, και συναισθήματα όπως αυτό μπορεί να θεωρηθεί μόνο ευλογία.

Ενώ η λέξη ευλογία μπορεί να μην είναι το φόρτε σας, είστε ακόμα αρκετά ανοιχτοί για να ξέρετε πότε ένα καλό πράγμα αξίζει πραγματικά, δεν έχει σημασία ποια λέξη χρησιμοποιείτε για να το περιγράψετε.

Σήμερα, το τρίγωνο Ερμή -Κρόνου, σας δείχνει ότι στα επαγγελματικά σας, είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα πολύ σημαντικό project ή μία ικανοποιητική θέση και ότι αυτό είναι το σημείο όπου θέλατε να βρίσκεστε εδώ και χρόνια.

Η Τρίτη θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας με όλους τους κατάλληλους τρόπους, Ζυγοί.

Αιγόκερως

Μέχρι στιγμής, αυτή η εβδομάδα δεν σας έχει φέρει τίποτα άλλο παρά θετικά vibes, αλλά την Τρίτη, θα παρατηρήσετε μια υπερβολική κίνηση.

Τα πράγματα κινούνται με γοργούς ρυθμούς για σας, και αυτό οφείλεται στο τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στον αστρολογικό σας χάρτη. Περιμένατε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε, αλλά δεν ήσασταν σίγουρος για το πότε.

Το σύμπαν σας θέτει τις σωστές συνθήκες για να δείτε πώς λειτουργεί η θετική σας ενέργεια.

Θα νιώσετε ευλογημένοι από το σύμπαν, επειδή οι πόρτες ανοίγουν για σας όπου κι αν πάτε. Η ευκαιρία είναι ανοιχτή και είστε έτοιμοι γι’ αυτό, Αιγόκεροι.

Ο Ερμής που σχηματίζει τρίγωνο με τον  Κρόνο,  είναι μια μετάβαση υπενθύμισης που θα σας κάνει να θυμηθείτε όλα όσα κάνατε για να φτάσετε εδώ.

Αυτή η μέρα σας προβληματίζει για τις πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις που έχετε περάσει και για το πώς είστε ακόμα όρθιος, όπως λένε.

Μπορείτε να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας και να αναγνωρίσετε ότι τα έχετε καταφέρει καλά.

Υδροχόος

Παραδεχτείτε το, δεν αναγνωρίζετε τίποτα στον εαυτό σας.

Ακόμα κι αν αναγνωρίζετε ότι είστε ένα αρκετά τίμιο και αξιοπρεπές άτομο, βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε πάντα σίγουροι για τον εαυτό σας, και μερικές φορές, όταν αισθάνεστε υποτονικά, έχετε την τάση να αναρωτιέστε αν οι άλλοι σας παρατηρούν.

Μπορεί ναι, αλλά μπορεί και όχι, αλλά με το τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, θα καταλάβετε επιτέλους ότι αυτά “δεν έχουν σημασία”.

Η συνειδητοποίηση αυτή μοιάζει με μια μεγάλη ευλογία από το σύμπαν, καθώς καταλαβαίνετε πως υπάρχει κάτι περισσότερο από το να κάθεστε και να νιώθετε ότι σας κρίνουν.

Όταν συνειδητοποιήσετε ότι μόνο εσείς κάνετε την κριτική, ξαφνικά η ζωή θα μοιάζει πιο ελεύθερη και πιο ευτυχισμένη. Ο Ερμής στον Κρόνο λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News