Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης


Όπως είχε προαναγγείλλει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατά τα εγκαίνια του Μετρό θα λάβουν χώρα τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, προκειμένου να εορτασθεί αυτή η σημαντική στιγμή για τη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, ο Αντώνης Ρέμος είναι εκείνος που θα τραγουδήσει στη μεγάλη συναυλία.

Η πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν να γίνει η μουσική επένδυση από τον Διονύση Σαββόπουλο, ωστόσο, η αντιπρόταση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής, με την επιλογή του Μαξίμου να είναι αυτή που επικρατεί εν τέλει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

2 σχόλια:

  1. Και στα καπάκια στα εγκαίνια του φράγματος του Αλμωπαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News