Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Η πιο αφράτη ζύμη για σπιτικά πιτάκια που έχετε κάνει ποτέ


Θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι

Υλικά

-    250 γρ. γιαούρτι
-    290 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
-    1 κ. σ. βούτυρο ή λάδι
-    1 κρόκο αυγού

Εκτέλεση

-    Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
-    Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ.
-    Ζυμώστε με τα χέρια μέχρι να αποκτήσετε μία ομοιόμορφη ζύμη.
-    Χωρίστε σε κομμάτια 40 γρ. και ανοίξτε σε ό,τι σχήμα επιθυμείτε.
-    Γεμίστε με τα υλικά της αρεσκείας σας (φέτα, τυρί και ζαμπόν, λουκάνικο) και αλείψτε με έναν κρόκο αυγού.
-    Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News