Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Γιώργος Λιάγκας: Αυτεπάγγελτη έγκληση από την ΕΣΗΕΑ για το ρεπορτάζ στο σπίτι του Μπάλντοκ


Την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε το "κίτρινο" ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Πέμπτης για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το πειθαρχικό της Ενωσης προχώρησε σε αυτεπάγγελτη έγκληση εναντίον του δημοσιογράφου ο οποίος πλέον καλείται να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την εκπομπή του την Πέμπτη, και ενώ είχαν περάσει μόνο μερικές ώρες από το θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, η εκπομπή Λιάγκα (στον Αnt1) φιλοξένησε ρεπορτάζ για την οικία στην οποία διέμενε ο παίκτης παρουσιάζοντας περιττές λεπτομέρειες κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι αντιδράσεις, διαδιακτυακές και άλλες, οδήγησαν το δημοσιογράφο σε μισή συγγνώμη μέσα από τα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News