Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Όσα έγιναν στον γάμο Χάρη Δούκα-Γεωργίας Πολυτάνου - Η γαμήλια δεξίωση και το γλέντι με κλαρίνα μέχρι το πρωί (ΦΩΤΟ)


Στο κλαμπ των παντρεμένων ανήκει από χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας που νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Γεωργία Πολυτάνου.

Το ζευγάρι τέλεσε τον γάμο το Σάββατο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Καλοκτένη στη Θήβα και ακολούθως παρέθεσε γαμήλια δεξίωση σε κτήμα στις Αφίδνες.

Ο γαμπρός και η νύφη σε πελάγη ευτυχίας, έφτασαν περίπου στις 10 στο εντυπωσιακό κτήμα Casa e Campo στον Κοκκινόβραχο Αφιδνών και εν μέσω βεγγαλικών και χειροκροτημάτων πήραν θέση στο περίπτερο όπου είχε στηθεί η γαμήλια τούρτα. Αφού έκοψαν από ένα κομμάτι και τάισαν ο ένας τον άλλο, χαιρέτισαν με θέρμη έναν προς έναν τους καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους πολιτικοί, παράγοντες τις τοπικής αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι.

Ακολούθησε γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και οι 1.200 καλεσμένοι από όλη την Ελλάδα, διασκέδασαν με ζωντανή μουσική, που περιελάμβανε από λαϊκά μέχρι παραδοσιακά με κλαρίνα και άπαντες χόρεψαν με την ψυχή τους. Ο δήμαρχος Αθηναίων αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης στην Θήβα, από όπου έλκει την καταγωγή της η νύφη. Ο Χάρης Δούκας με παπιγιόν και ανθοδέσμη, έφτασε από τις 18:30 στην είσοδο της εκκλησίας. Χαμογελαστός δέχονταν ευχές από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί μέσα αλλά και έξω από την εκκλησία στην κεντρική πλατεία της Θήβας. «Το άγχος είναι να έρθει η νύφη» δήλωσε με χιούμορ στις κάμερες.


Η άφιξη της νύφης


Η νύφη έφτασε λίγο καθυστερημένη – τηρώντας την παράδοση – κατά τις 19:10 συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της. Στη συνέχεια μπήκαν στην εκκλησία όπου τελέστηκε το μυστήριο από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Θηβών Λιβαδειάς και Αυλίδος Γεώργιο.


Ο Χάρης Δούκας παντρεύτηκε με τρεις κουμπάρους


Το ζευγάρι είχε τρεις κουμπάρους: Το μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Λάζαρο Καραούλη, τον Κώστα Πανδή, δεξί χέρι του δημάρχου Αθηναίων και την Ιωάννα Χριστοπούλου - Κόντη, φίλη της νύφης.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι συνυποψήφιοί του για την ηγεσία του κόμματος Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Νάντια Γιαννακοπούλου με το σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη, βουλευτές όπως ο Δημήτρης Μάντζος, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Απόστολος Πάνας, η Κατερίνα Καζάνη, ο Πάρης Κουκουλόπουλος, η Ευαγγελία Λιακούλη, ο Γιώργος Μουλκιώτης, στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως οι Χρήστος Πρωτόπαππας, Κώστας Σκανδαλίδης, Τόνια Αντωνίου, Παναγιώτης Βλάχος, Θόδωρος Μαργαρίτης, Απόστολος Κατσιφάρας, Κατερίνα Μπατζελή,η γραμματέας του Τομέα Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ Άννα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Βήκας, ο Ανδρέας Τσούνης, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Κώστας Ζαχαριάδης με τη σύντροφό του Ελένη Νικηταρά, δημοσιογράφοι όπως οι Ράνια Τζίμα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η Αθηναΐς Νέγκα, οι δήμαρχοι Αιγάλεω, Λάμπρος Σκλαβούνος, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και πλήθος αυτοδιοικητικών και φίλων του ζεύγους.


Οι κ.κ. Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου, δεν παρέστησαν στη δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News