Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Πέτρος Τζέκος: Σε εφαρμογή το συγκροτημένο πλάνο με αποκλειστικό σκοπό τη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης των Λουτρών


Σημαντικό είναι το στίγμα που βάζει ο Πέτρος Τζέκος στα Λουτρά Πόζαρ. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών, όλους αυτούς τους μήνες, στοχεύει στην εφαρμογή ενός συγκροτημένου πλάνου με αποκλειστικό σκοπό τη ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης των Λουτρών, ενώ ταυτόχρονα απέδειξε ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις, σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Σαββίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Νικήτα Παπαγιαννόπουλο, το Δ.Σ. και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Ο κ. Τζέκος, έχοντας πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας, σε δήλωσή του έχει αναφέρει ότι "θα συνεχίσουμε διότι αντιλαμβανόμαστε τη δυσπιστία της κοινωνίας. Δυσπιστία που τα αίτια της ανευρίσκονται εάν ανατρέξουμε στο παρελθόν". Και πρόσθεσε: "Καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να βάλουμε τις βάσεις μιας συνεχούς αναπτυσσόμενης πορείας της επιχείρησης των Λουτρών. Πλησιάζει η ώρα που τα αποτελέσματα της προσπάθειας αρχίζουν να γίνονται εμφανή".

Καθημερινά, ο Πέτρος Τζέκος δίνει μικρές ή μεγαλύτερες μάχες για να διαχειριστεί το μεγαθήριο της Αλμωπίας, αυτό που πολλοί χαρακτηρίζουν ως "ατμομηχανή" της τοπικής ανάπτυξης, τα Λουτρά, που αποτελούν τη "ραχοκοκαλιά" της τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας. Και αυτό το πράττει έχοντας συναίσθηση της ευθύνης, ενισχύοντας καθημερινά την εξωστρέφεια της Δημοτικής Επιχείρησης.

Προχωράει η δημοπράτηση του εστιατορίου των Λουτρών Πόζαρ

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024, εγκρίθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας μας, οι όροι δημοπράτησης του εστιατορίου της επιχείρησης. Ένα εστιατόριο που για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν κλειστό.

Αφού λοιπόν ολοκληρώσαμε τη μελέτη στατικότητας μόλις την 01 Οκτωβρίου 2024, την επόμενη ημέρα πιστοί στις δεσμεύσεις μας ετοιμάσαμε τη δημοπράτηση του εστιατορίου.

Για εμάς η ασφάλεια των συνδημοτών και των επισκεπτών μας, είναι βασική προτεραιότητα.

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και με απόλυτη ειλικρίνεια απέναντι στην κοινωνία, συνεχίζουμε το έργο μας, για μια λουτρόπολη που αξίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News