Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Έδεσσα: Εορτασμός της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου - Την Τρίτη η Χειροτονία του νέου Επισκόπου Αλμωπίας Στεφάνου Δέβρελη


Με το πανηγυρικό εορτασμό της Ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης θα συνδυασθεί η Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Αλμωπίας κ. Στεφάνου Δέβρελη, η οποία θα τελεσθεί με την συμμετοχή πλειάδος Ιεραρχών στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/9
6.00 μ.μ. Υποδοχή της Τιμίας Κάρας Αγίου Καλλινίκου και Πανηγυρικός Εσπερινός.

ΤΡΙΤΗ 15/9
6.30 π.μ. Όρθρος, Αρχιερατικό Συλλείτουργο και εις Επίσκοπον Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Αλμωπίας κ. Στεφάνου.
6.00 μ.μ. Εσπερινός και Εγκώμια του Αγίου Καλλινίκου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9
7.30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.
6.00 μ.μ. Εσπερινός και ιερό Ευχέλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News