Μηλόπιτα. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε την πιο νόστιμη μηλόπιτα! Σερβίρετε με παγωτό για να απογειώσετε τη γεύση!
Συστατικά
- 280 γρ. ζάχαρη
- 335 γρ. ηλιέλαιο
- 3 αυγά, μεσαία
- 2 βανιλίνες
- 1 & 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 385γρ. αλεύρι Κούλα
- 3 πράσινα μήλα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, το ηλιέλαιο, τα αυγά, τις βανιλίνες και χτυπάμε για 4′.
- Προσθέτουμε το αλεύρι Κούλα, την κανέλα, το μπέικιν πάουντερ, μία πρέζα αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 30″.
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 3 πράσινα μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ένα λαδωμένο ταψί 20×30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175 για περίπου 35′.
- Αφήνουμε την μηλόπιτα να κρυώσει και γαρνίρουμε προαιρετικά με καραμελωμένο ζαχαρούχο ή άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News