Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πόσοι ψήφισαν στην κάλπη της Αριδαίας - Έκλεισαν οι κάλπες


Ολοκληρώθηκε στις 20:00 τελικώς ο πρώτος γύρος της διαδικασίας εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη του ηγέτη του κόμματος. Η προσέλευση φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες ήταν τεράστια συγκριτικά με την αναμέτρηση για την ανάδειξη ηγεσίας το 2021, σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι ψηφοφόροι έως αυτήν την ώρα ανέρχονται σε 300.735, με πάνω από 177.000 από εκείνους να αποτελούν νέα μέλη της παράταξης.

Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Πάνος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Άννα Διαμαντοπούλου έχουν ριχθεί στη «μάχη» για την προεδρία. Η ψηφοφορία για την εκλογή ανάδειξης προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε στις 07:00 και διήρκησε έως τις 20:00, μετά την απόφαση που ελήφθη για παράταση μίας ώρας.

Νέα προθεσμία δόθηκε μόνο για τα εκλογικά τμήματα στα οποία υπάρχουν ακόμη ουρές, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι.

608 άτομα ψήφισαν στην κάλπη της Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News