Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Στην Έδεσσα για την Επέτειο του ΟΧΙ ο ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης (ΦΩΤΟ)


Στην Έδεσσα παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940.

Ο Υφυπουργός παρακολούθησε τη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, ακολούθως παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Πόλης, όπου κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών-μαθητριών, Προσκόπων-Οδηγών και τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων, στο κέντρο της πόλης.

Αμέσως, μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Διονύσης Σταμενίτης δήλωσε: «Με ιδιαίτερη τιμή εκπροσώπησα σήμερα την κυβέρνηση στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Η ενότητα, το σθένος και η ψυχή των Ελλήνων οδήγησαν στο μεγάλο Έπος του 1940! Στα βουνά της Ηπείρου ο Ελληνικός Στρατός έγραψε το πιο ένδοξο κεφάλαιο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. Το ΟΧΙ απέναντι στον κατακτητή, η αντίσταση στον φασισμό, η υπεράσπιση της πατρίδας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας δόξασαν τη χώρα μας, κερδίζοντας τον παγκόσμιο θαυμασμό φίλων και αντιπάλων.

Η μεγάλη αυτή στιγμή των Ελλήνων είναι πάντοτε εδώ, να μας γεμίζει με περηφάνεια, να μας συγκινεί, να μας εμπνέει ώστε να αντιμετωπίζουμε τις σύγχρονες προκλήσεις και να μας υπενθυμίζει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε όταν είμαστε ενωμένοι!

Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η 28η Οκτωβρίου! Χρόνια Πολλά!»






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News