Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Γιορτάστηκε η Επέτειος της Απελευθέρωσης των Γαλατάδων Πέλλας (ΦΩΤΟ)


Την Επέτειο της Απελευθέρωσής τους γιόρτασαν σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, οι Γαλατάδες.

Η ημέρα ξεκίνησε με Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Ευστάθιου Φουντουκίδη, του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Μ. Αλεξάνδρου Κώστα Κεχαγιαδάκη, των Αντιδημάρχων, Πολιτικής Προστασίας Νίκου Κατσαμπέρη, Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Δεληγιαννίδη, Οικονομικών Τζένης Δεντσίδου, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού Νίκου Δόντση, του Γ.Γ. Φίλιππου Μηλώση, του Προέδρου της Κοινότητας Κώστα Τσόλκα και κοινοτικών συμβούλων.

Ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας στο ηρώον και στην συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας και εκπροσώπων από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News