Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Θ. Τζάκρη: Ευχές στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Στέφανο Δέβρελη


Πανοσιολογιότατε Αρχιμανδρίτη Στέφανε,

Σας παρακαλώ να δεχτείτε τις ολόθερμες και εγκάρδιες ευχές μου για ένα λαμπρό ποιμαντορικό έργο, επί τη ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων σας ως Βοηθού Επισκόπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ.

Είμαι βέβαιη ότι ο έως τούδε άμεμπτος ιερατικός σας βίος θεμελιώνει μια αισιόδοξη προοπτική για το Χριστεπώνυμο πλήθος της Ιεράς μας Μητροπόλεως και θέλω να σας ευχηθώ ολόψυχα η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας να σας περιποιεί στο μέλλον κάθε αρμόζουσα και σημαντική προαγωγή σας ούτως ώστε κατά θεώ να έχετε στο μέλλον την δυνατότητα να υπηρετήσετε από ακόμη υψηλότερες θέσεις ευθύνης το Ποίμνιο από όπου κι αν ταχτείτε.

Εύχομαι υγεία και δύναμη να συνοδεύουν τα αυξημένα σας καθήκοντα.

Διατελώντας εν τιμή,
Θεοδώρας Τζάκρη
Βουλευτής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

1 σχόλιο:

  1. η προσφώνηση του ειναι πλεον: Θεοφιλέστατος Επίσκοπος της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News