Λαχταριστή απόλαυση που θέλει λίγη προετοιμασία
Υλικά
- 175 γρ. σοκολάτας με 55% κακάο
- 100 γρ. σοκολάτας με 72% κακάο
- 25 γρ. σοκολάτα με 85% κακάο
- 150 γρ. βούτυρο
- 5 αυγά
- 150 γρ. καστανή ζάχαρη
- 15 γρ. αλεύρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και αφήστε την στην άκρη να κρυώσει.
- Σε ένα άλλο μπολ προσθέστε τα αυγά και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε με τη βοήθεια ενός σύρματος.
- Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο στα αυγά και την καστανή ζάχαρη.
- Προσθέστε το αλεύρι και το κοσκινισμένο αλάτι. Βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν αναμειχθεί καλά.
- Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε το στους 200 βαθμούς για 17- 20 λεπτά.
- Αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News