Ιδανικό σνακ για το σχολείο ή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους
Υλικά
- 250 ml ελαιόλαδο
- 5 γεμάτες κ. σ. μέλι
- 200 ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
- Το ξύσμα από 2- 3 πορτοκάλια
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 2 βανίλιες
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και ανακατέψτε το με το μέλι.
- Ανακατέψτε τη μαγειρική σόδα στο χυμό πορτοκάλι, προσθέστε στο μείγμα με το ελαιόλαδο και ανακατέψτε ξανά.
- Ρίξτε το ξύσμα από τα πορτοκάλια, τις βανίλιες και το αλάτι.
- Προσθέστε το αλάτι και σταδιακά το αλεύρι, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Πλάστε στο σχήμα που επιθυμείτε και τοποθετήστε τα κουλουράκια σε ένα ταψί.
- Ψήστε στους 170 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News