Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024

Χοιρινές μπριζόλες στο air fryer με μέλι και μουστάρδα


Ζουμερές εσωτερικά και πολύ γευστικές

Υλικά

  •     4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
  •     1/3 φλ. τσαγιού μουστάρδα
  •     1 κ. σ. μέλι
  •     1/2 κ. γλ. αλάτι
  •     1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

  •     Αλατίστε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
  •     Συνδυάστε τη μουστάρδα και το μέλι και μαρινάρετε τις χοιρινές μπριζόλες τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
  •     Τοποθετήστε την τριμμένη φρυγάνια σε ένα μεγάλο ρηχό μπολ.
  •     Αφήνοντας όση μουστάρδα έχει κολλήσει στο χοιρινό κρέας, πιέστε την μέσα στην τριμμένη φρυγανιά.
  •     Πετάξτε την υπόλοιπη μαρινάδα (περίπου 2 κουταλιές της σούπας).
  •     Ραντίστε ελαφρά το καλάθι του air fryer με λάδι και μεταφέρετε τις μπριζόλες, σε παρτίδες ανάλογα με τις ανάγκες.
  •     Τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10 έως 12 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του χρόνου για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News