Εύκολη συνταγή για τα βράδια των καθημερινών
Υλικά
- 300 γρ. ζυμαρικά
- 200 γρ. καπνιστό σολομό, σε λεπτές φέτες
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουτάλες νερό από τα ζυμαρικά
- 125 γρ. τυρί κρέμα με φρέσκο σκόρδο και μυρωδικά
- Πιπέρι, κατά βούληση
- 1 μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σοτάρετε το κρεμμύδι σε λίγο λάδι μέχρι να γίνουν διάφανα.
- Σβήστε με την κρέμα γάλακτος και χαμηλώστε τη φωτιά.
- Προσθέστε 2 κουτάλες νερό από τα ζυμαρικά. Ρίξτε το τυρί κρέμα και αφήστε το να λιώσει σιγά σιγά.
- Αλατοπιπερώστε και προσθέστε τα ζυμαρικά, το σολομό, τον άνηθο και το ξύσμα λεμονιού.
- Αφήστε για 1- 2 λεπτά να απορροφήσουν τα ζυμαρικά τη σάλτσα και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News