Με πολύ απλή και γρήγορη προετοιμασία
Υλικά
- 10 φύλλα σφολιάτας
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν σε κύβους
- 2 φλ. τσαγιού γκούντα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 3 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
Εκτέλεση
- Κόψτε το ζαμπόν και το γκούντα σε κύβους.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί και ανακατέψτε.
- Σε ένα βουτυρωμένο ταψί προσθέστε τα 2 πρώτα φύλλα και αλείψτε καλά με λιωμένο βούτυρο.
- Συνεχίστε προσθέτοντας το μείγμα ζαμπόν και τυριού και στρώστε με τα επόμενα δύο φύλλα, απλώστε το μείγμα και συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
- Καλύψτε με τα τελευταία 2 φύλλα βουτυρωμένα.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε με σύρμα τα αυγά, το γάλα και το σύρμα και ρίξτε το μείγμα πάνω από την πίτα.
- Βάλτε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News