Χωρίς ζάχαρη
Υλικά
- 300 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι (είτε έτοιμο)
- 60 ml σπορέλαιο
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 60 γρ. τρούφα σοκολάτας
- 1- 2 κ. σ. μέλι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Στύψτε το χυμό και προσθέστε τη μαγειρική σόδα. Ανακατέψτε μέχρι να αφρίσει ο χυμός.
- Προσθέστε το σπορέλαιο και ανακατέψτε.
- Προσθέστε στο μείγμα σιγά σιγά το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι.
- Ανακατέψτε και τέλος προσθέστε την τρούφα και το μέλι.
- Μοιράστε σε λαδωμένα φορμάκια και ψήστε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
- Πριν σερβίρετε αφήστε να κρυώσουν για 5- 10 λεπτά αφού ψηθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News