Η τελευταία εκδοχή που θα δώσουμε φέτος, μετά την παραδοσιακή μαγειρίτσα και τη μαγειρίτσα με το μοσχάρι, θα κλείσουμε με τη μαγειρίτσα κοτόπουλου.
Φυσικά υπάρχει η vegan, με μανιτάρια και ταχινολέμονο, αντί για αυγολέμονο.
Επίσης μπορείτε να φτιάξετε το παραδοσιακό πιάτο της Ανάστασης, μόνο με συκώτι ή με κομματάκια αρνιού.
Άλλες κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, είναι αν θα βάλετε ρύζι και πόσο, αν θέλετε τη σούπα πηχτή και αν θα την αυγοκόψετε.